Проститутка оневини Берлускони

  • 18 юли 2011 09:06

  • 1781
  • 0
Проститутка оневини Берлускони
© gettyimages

"Бях използвана като част от заговор срещу Берлускони. Адвокатката ми ме накара да направя всички интервюта, в които да говоря за премиера. Враговете му ме използваха за техните собствени цели, а после ме зарязаха", твърди компаньонката Патриция Д'Адарио, пише британският в. "Дейли телеграф".

Според излязла информация преди две години жената получила 2000 евро за нощ с италианския премиер Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29 след парти в римската му резиденция. После тя разкри и подробности за тяхната предполагаема любовна нощ. В пресата се появиха и записи, направени от Патриция на пикантния разговор, който тя е водила с премиера през въпросната нощ. Сега обаче компаньонката твърди, че е била въвлечена против волята си в заговор за очернянето на Берлускони.

Патриция казва, че е имала намерение да запази мълчание за любовната нощ с премиера и никога не е искала да го шантажира заради тяхната афера. Тя обаче била заставена да направи скандалните разкрития пред печата, за да го дискредитира. "Бях използвана като част от заговор срещу Берлускони. Адвокатката ми ме накара да направя всички интервюта, в които да говоря за премиера. Враговете на Берлускони пък ме използваха за техните собствени цели, а после ме зарязаха", твърди компаньонката.
"Нямах намерение да правя разкритията за Берлускони или да давам на пресата записите на разговорите ми с него, но моята адвокатка ми каза, че това ще бъде за мое добро и че така ще защитя мен и семейството си", уверява 42-годишната Патриция.
Тези нови твърдения на компаньонката идват броени часове преди подновяването в Милано на процеса срещу Берлускони заради секс с непълнолетна проститутка. Съюзници на Берлускони призоваха прокурорите да започнат разследване във връзка с разкритията на компаньонката.
Адвокатката на Патриция Мария Пия Виджиланте опроверга думите на клиентката си и увери, че тя сама е решила да разкрие любовната си афера с премиера и никой не я е принуждавал да прави подобно нещо.

Берлускони винаги е твърдял, че разкритията на Патриция са част от заговор за очернянето му.

Последвайте канала на

БТА
1781 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини