Италия си резна бюджета с €70 млрд.

  • 14 юли 2011 17:06

  • 1071
  • 1
Италия си резна бюджета с €70 млрд.
© gettyimages

По този начин парламентаристите одобриха плава на премиера на страната Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29, предаде АНСА.

Окончателното решение ще бъде взето утре. Депутатите ще обсъждат бюджетните маневри


Италия е третата най-голяма икономика в Еврозоната. Тя се сблъска с дългова криза. Държавният дълг достигна 120 % от брутния вътрешен продукт. или €1,89 трлн.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1071 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Иван Митев

2011.08.11 | 00:48

1
Италия ще заживее със съдбата на Гърция, защото в тази страна е налична същата държавна финансова грешка, което е особено важна причина за развитие на стопанска криза. За да има в Италия пълноценно обществено управление е необходимо прекратяване на разкрита катастрофална държавна управленска слабост чрез прилагане на „Съпътстващо противодействие с „Модел Ресурси М” срещу стопанска криза”. Доказателство: След начало на премахване на сегашната ненужна държавна финансова непълноценност ще се получи конкретен полезен стопански ефект, изразяващ се в: - намаления на ненужни правителствени разходи; - допълнителни държавни бюджетни приходи; - ще е започнало успешно излизане от криза; - подобрение на условия за стопански живот. http://thecrisisingreece2011.blogspot.com/2011/07/24_15.html

Добави коментар

Водещи новини