Моника Белучи бяга от Париж в Рио де Жанейро

  • 23 януари 2013 14:47

  • 3071
  • 0
Моника Белучи бяга от Париж в Рио де Жанейро
©

Актрисата Моника Белучи и нейният съпруг Венсан Касел смятат да напуснат Париж и да заминат за Рио ди Жанейро, предаде газета.ру.

Мястото ви е тук, на плажа, който е изпълнен с енергията, идваща от морето. Навсякъде има проблеми, но аз обичам вдъхновяващата енергия на това място, казва изпълнителката на главната роля във филма Малена. Тя поиска да подчертае, че заминаването на звездното семейство по никакъв начин не е свързано с въведения от новоизбрания президент на Франция Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12 данък богатство. В края на миналата година конституционният съвет в Париж отмени решението на държавния глава за облагането на доходите над 1 млн. евро годишно със 75% данък. Въпреки това много известни личности напуснаха страната.

Бившият президент Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в и съпругата му Карла БруниКарла Бруни Карла Бруни-Саркози е топ модел с италиански произход, композитор и певица. Бивша първа дама на заявиха, че смятат да се преселят в Лондон. По-рано легендарната актриса Бриджит Бардо заяви, че може да поиска руско гражданство. Нейният колега Жерар Депардийо получи новия си паспорт лично от президента Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 на 3 януари, припомня медията.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3071 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини