Медсестрата на Кейт Мидълтън имала мания за самоубийство

  • 23 декември 2012 12:01

  • 1052
  • 2
Медсестрата на Кейт Мидълтън имала мания за самоубийство
© Снимка © Getty Images/Guliver

Медицинската сестра, която се самоуби, след като я измамиха по телефона за херцогинята на Кеймбридж, е посягала на живота си два пъти миналата зима. Тогава на Ясинта Салдана са били предписани антидепресанти, разказва "Стандарт", позовавайки се на "Дейли мейл".

През декември миналата година тя изпила свръхдоза хапчета в семейния си дом в Индия. Спасили я в болница, но девет дни по-късно Салдана пак опитала да се самоубие, скачайки от сграда.

46-годишната индийка прекарала няколко дни в интензивното отделение преди да получи психиатрична помощ и да започне 9-месечен курс на лечение с мощни антидепресанти.

В началото на декември Ясинта бе измамена от двама австралийски радиоводещи, които се престориха по телефона на кралицата и принц Чарлз, за да получат информация за бременната Кейт. Медсестрата толкова се срамувала от случката, че не казала нищо на съпруга и децата си, въпреки че се чули няколко пъти. Три дни след шегата на журналистите Салдана бе намерена обесена с шал в болницата в центъра на Лондон, където работи.

Последвайте канала на

1052 2

Коментари 2

Добави коментар
според мен,

2012.12.23 | 22:41

2
това си е льжа от срана на"Дейли мел",за да заглуши по някакьв начин недоволството на хората от целия свят в полза на мед. сестра.Защо не излязоха по-рано с тази история...?
gose

2012.12.23 | 22:41

1
Естествено че я утрепаха като говори за гущерчето на империята

Добави коментар

Водещи новини