Ислямската република: Всеки, който знае "кога и как Израел ще нападне Иран", трябва да бъде държан отговорен

  • 19 октомври 2024 11:29

  • 1007
  • 2
Ислямската република: Всеки, който знае "кога и как Израел ще нападне Иран", трябва да бъде държан отговорен
© gettyimages

Всеки, който знае "кога и как Израел ще нападне Иран", трябва да бъде държан отговорен, заяви външният министър на Ислямската република Абас Арагчи в отговор на изказвания на президента на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в, предаде Ройтерс.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Хизбула, Хамас и Иран 3152

"Всеки, който има сведения "кога и как Израел ще нападне Иран", и/или предоставя средствата и подкрепата за подобно безумие, трябва логично да бъде държан отговорен за всички последствия", подчерта Арагчи в Екс.

По дома на Нетаняху е бил нанесен удар с дрон

В изказване пред медиите вчера, в рамките на посещението си в Берлин, президентът на САЩ заяви, че е наясно как и кога Израел ще отвърне на иранските ракетни удари, припомня Ройтерс.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1007 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.10.19 | 12:31

2
СЪВЪРШЕНО ВЯРНО. ВОЙНАТА В УКРАЙНА Е ПЪЛНО ТЕАТРО И ОНИЯ ОТ ЗАПАД СИ ПРАВЯТ ГАРГАРА С ПРОСТИТЕ ЛЮДЕ КОИТО ГЛЕДАТ ТЕАТЪРА . ИЗТРЕПВАТ НИ ШЕПА ПРЕСТЪПНИЦИ ПРАВЕЩИ СЕ НА БОГОВЕ.

2024.10.19 | 11:41

1
Вероятно евреите ще изстрелят 3 милиона снаряда по някое иранско село в пустинята, както прави великият руски стратег. Войната в украйна е пълен театър. Хидрата се удря в главата

Добави коментар

Водещи новини