Братът на Яхия Синуар ще поеме ръководството на "Хамас"?

  • 18 октомври 2024 17:08

  • 628
  • 6
Братът на Яхия Синуар ще поеме ръководството на "Хамас"?
© Getty images (архив)

"Мохамед Синуар – братът на убития вчера лидер на "Хамас" Яхия Синуар (на снимката) - най-вероятно ще поеме ръководството на палестинската терористична групировка", това написа в. "Таймс оф Израел".

Всичко по темата:
Войната на Израел с Хизбула, Хамас и Иран 3141

Според източник от външното министерство на Еврейската държава името на роднината на ликвидирания водач е най-спряганото за нов генерален секретар на Политическото бюро на екстремистката организация.

"Това крие опасности", разказа събеседникът на изданието.

"Мохамед Синуар е толкова радикален, колкото бе и брат му", каза още източникът.

Физик пое временно ръководството на "Хамас"

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
628 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.10.18 | 21:18

6
Това ще промени живота ви! Не пропускайте шанса----> mub.me/vazhno

2024.10.18 | 20:04

5
За колко дни?
А еврейският фашизъм и нацизъм "не" е терор!

2024.10.18 | 18:53

4
Категорично съм против терора спрямо невинни хора от която и етнос и религия да са. Хамас е военно - политическа Организация за освобождение на Палестина и убийството на нейни лидери няма да промени с нищо борбата на палестинците за освобождението си от Израелската окупация. Османската империя обяви ВасилИвановКунчев за терорист и с обесването му не успяха да потушат революцията на българите за свободата си. Синуар е герой за палестинския народ. Еврейският геноцид на палестинците и фашизма на нациста и Хитлера на 21ия век- Нетаняху евроатлантиците ги приемат за евроатлантизъм, срамота. Нямам нищо против евреите и съм против руската агресия в Украйна, но еврейският нацизъм в Палестина и еврейският президент на Украйна водят света към 3та световна война. Палестина е окупирана от Израел от 1948, а Хамас е създадена 90те години на м.в. със цел борба за освобождението. Израел е създаден върху чужда земя с помощта на В Британия и САЩ , евреите са докарани в Палестина от къде ли не. На прогонените от фароните евреи обетованата земя е Етиопия, нали Мюсей направи чудото "път през вода" до бреговете на Етиопия. Границата на Египет с Палестина 95% е пустиня, тоест Мюсей щеше да избяга през нея, нямаше да търси обетованатаземя през водата. Що се отнася за еврейските храмове, има в цял свят отпеди христа, включително и в Палестина.
А еврейският фашизъм и нацизъм "не" е терор!

2024.10.18 | 18:50

3
Категорично съм против терора спрямо невинни хора от която и етнос и религия да са. Хамас е военно - политическа Организация за освобождение на Палестина и убийството на нейни лидери няма да промени с нищо борбата на палестинците за освобождението си от Израелската окупация. Османската империя обяви ВасилИвановКунчев за терорист и с обесването му не успяха да потушат революцията на българите за свободата си. Синуар е герой за палестинския народ. Еврейският геноцид на палестинците и фашизма на нациста и Хитлера на 21ия век- Нетаняху евроатлантиците ги приемат за евроатлантизъм, срамота. Нямам нищо против евреите и съм против руската агресия в Украйна, но еврейският нацизъм в Палестина и еврейският президент на Украйна водят света към 3та световна война. Палестина е окупирана от Израел от 1948, а Хамас е създадена 90те години на м.в. със цел борба за освобождението. Израел е създаден върху чужда земя с помощта на В Британия и САЩ , евреите са докарани в Палестина от къде ли не. На прогонените от фароните евреи обетованата земя е Етиопия, нали Мюсей направи чудото "път през вода" до бреговете на Етиопия. Границата на Египет с Палестина 95% е пустиня. Що се отнася за еврейските храмове, има в цял свят отпеди христа, включително и в Палестина.
А еврейският фашизъм и нацизъм "не" е терор!

2024.10.18 | 18:47

2
Категорично съм против терора спрямо невинни хора от която и етнос и религия да са. Хамас е военно - политическа Организация за освобождение на Палестина и убийството на нейни лидери няма да промени с нищо борбата на палестинците за освобождението си от Израелската окупация. Османската империя обяви ВасилИвановКунчев за терорист и с обесването му не успяха да потушат революцията на българите за свободата си. Синуар е герой за палестинския народ. Еврейският геноцид на палестинците и фашизма на нациста и Хитлера на 21ия век- Нетаняху евроатлантиците ги приемат за евроатлантизъм, срамота. Нямам нищо против евреите и съм против руската агресия в Украйна, но еврейският нацизъм в Палестина и еврейският президент на Украйна водят света към 3та световна война. Палестина 1948. Кога Палестина била свободна, глупако! Палестина е окупирана от Израел от 1948, а Хамас е създадена 90те години на м.в. със цел борба за освобождението. Чети за да се образуваш повече! Израел е създаден върху чужда земя с помощта на В Британия и САЩ , евреите са докарани в Палестина от къде ли не. На прогонените от фароните евреи обетованата земя е Етиопия, нали Мюсей направи чудото "път през вода" до бреговете на Етиопия. Границата на Египет с Палестина 95% е пустиня. Що се отнася за еврейските храмове, има в цял свят отпеди христа, включително и в Палестина.

2024.10.18 | 17:32

1
За кратко. Няма да гобавят.

Добави коментар

Водещи новини