Сирени за въздушна тревога в Израел

  • 08 октомври 2024 06:33

  • 1587
  • 2
Сирени за въздушна тревога в Израел
© gettyimages

Сирени за въздушна тревога бяха задействани снощи над централен Израел след изстреляни от Ливан пет ракети.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Хизбула, Хамас и Иран 2999

Някои от тях са били прехванати от израелската противовъздушна отбрана, включително над Тел Авив, а останалите са паднали в незаселени райони. По-късно от „Хизбула” поеха отговорност за атаката.

Израелската армия съобщи, че е прехванала ракета, изстреляна от намиращия се на 2000 километра Йемен. В понеделник Израел отбеляза първата годишнина от безпрецедентното нападение на „Хамас” на 7 октомври 2023 г.

Жозеп Борел: Трябва да дадем надежда за мир в Близкия изток

Последвайте канала на

Калина Христова
1587 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.10.08 | 08:14

2
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
Израелската окупация е проблема!

2024.10.08 | 08:14

1
Палестинците имат право да се борят за своята свобода от израелската окупация. Нямам нищо против евреите и категорично съм против руската агресия в Украйна и против терора, което Хамас извърши на 7и октомври независимо че те и Хизбула се борят срещу израелската окупация на Палестина и части от Ливан. Израел уби над 50 000 невинни палестинци и над 200 000 ранени и изравниха Газа със земята.Бъдете сигурни, че Господ забавя, но не забравя, мълчанието на света за еврейските нацистки престъпления са най лошата страница в световната история и Хитлер бледнее пред тях. Светът е на косем от 3та световна война по вина на еврейският президент на Украйна, евреите в САЩ и Палестина!. Решението на проблема един път завинаги Израел да се изтегли от окупираните палестински територии до границата от 04.06.1967г и в замяна палестинците признават Израелска държава в окупираните палестински територии до границата от 04.06.1967г.

Добави коментар

Водещи новини