Израелски заложник е бил убит в ивицата Газа

  • 07 октомври 2024 09:44

  • 287
  • 3
Израелски заложник е бил убит в ивицата Газа
© Getty Images, архив

Форумът на семействата на хората, отведени в плен в ивицата Газа на 7 октомври миналата година, обяви смъртта на израелски заложник, убит точно една година след отвличането му от музикалния фестивал "Нова" при нападението на ислямисткото палестинско движение "Хамас" в южната част на Израел, предаде Франс прес.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Хизбула, Хамас и Иран 2977

"Форумът на семействата на заложниците оплаква убийството на Идан Щиви", 28-годишен, чието тяло все още е в Газа, се казва в изявлението.

ООН: Трагедията в Близкия изток през изминалата една година бе неумолимо жестока

То беше направено днес, когато Израел отбелязва първата годишнина от деня с най-много жертви в историята на страната.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
287 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.10.07 | 10:44

3
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/myxpro
Една година фашизъм и нацизъм!

2024.10.07 | 10:27

2
Нямам нищо против евреите и категорично съм против руската агресия в Украйна и против терора, което Хамас извърши на 7и октомври независимо че те и Хизбула се борят срещу израелската окупация на Палестина и части от Ливан. Но еврейският геноцид на палестинците и израелският фашизмъм "евроатлантиците" го приемат за "военна операция", срамота! За мен конфликтите в Украйна и близкия изток са войни, само че тези в Газа и Ливан са касапници. Бъдете сигурни, че Господ забавя, но не забравя, мълчанието на света за еврейските нацистки престъпления са най лошата страница в световната история и Хитлер бледнее пред тях. Светът е на косем от 3та световна война по вина на еврейският президент на Украйна, евреите в САЩ и Палестина.
ЦИОНИСКИ ПРЕСТЪПНИЦИ

2024.10.07 | 09:49

1
ЦИОНИСТКИТЕ ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИ УБИХА 44 000 НЕВИННИ МИРНИ ПАЛЕСТИНЦИ ЗА 6 МЕСЕЦА! ОТ ТЯХ 17 000 ДЕЦА! СМЪРТ ЗА ОКУПАТОРА ИЗРАЕЛ!

Добави коментар

Водещи новини