Израелски министри катастрофираха

  • 29 април 2024 17:51

  • 689
  • 1
© Getty images (архив)

Двама израелски министри катастрофираха в рамките на няколко дни, предаде Скайнюз.

В петък автомобил, в който пътуваше министърът на националната сигурност Итамар Бен Гвир (на снимката), пресече на червено в централния град Рамла и удари друга кола.

Членът на кабинета на Бенямин НетаняхуБенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и бе закаран в местна болница с  леки наранявания. Още двама души бяха ранени при инцидента. Няма опасност за живота им.

Вчера Бен Гвир бе изписан от болница. Бях принуден да наруша правилата за движение по пътищата, защото бях заплашен от нападение, каза министърът на излизане от медицинското учреждение. Той посети Рамла след като палестински терористи извършиха атентат, при който пострада една жена.


Днес при пътен инцидент пострада министърът от военновременния кабинет на Бенямин НетаняхуБенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и – Бени Ганц. "Господин Ганц пострада при падане от мотоциклет. По данни на местни издания 64-годишният мъж е приет в болница в Тел Авив със счупен крак", добави британската медия.

Протестиращи се събраха пред дома на израелския премиер Бенямин Нетаняху

Последвайте канала на

Валери Зайцев
689 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.29 | 18:38

1
Време е натаняху да катастрофира

Добави коментар

Водещи новини