Върховният лидер на Иран благодари на армията за ударите срещу Израел

  • 21 април 2024 15:49

  • 979
  • 2
Върховният лидер на Иран благодари на армията за ударите срещу Израел
© Getty Images/Guliver

Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей благодари на въоръжените сили на страната за нападението срещу Израел в нощта срещу 14 април, когато Техеран атакува израелската територия с над триста дрона и ракети, предаде иранската новинарска агенция ИРНА, цитирана от БТА.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2097

Хаменей заявява, че основният въпрос е как Иран е демонстрирал силата си при нападението срещу Израел, а не колко ракети са били изстреляни или са поразили целите, към които са били насочени.

Той е призовал иранските въоръжени сили "непрестанно да се стремят към иновации във военната промишленост" и да изучават "вражеската тактика".

В нощта срещу 19 април световните агенции предадоха, че Израел е извършил предполагаемо ответно нападение срещу обект в Иран. На този ден Хаменей навърши 85 години.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
979 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.04.21 | 20:05

2
Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук----> shout.to/ketoex
Този Аятоалах Хан като

2024.04.21 | 16:30

1
Прабългарин лъже като дърт циганин... с Израел и САЩ играят цирк на гърба на хилядите убити палестинци, от които повечето са "бойци" с памперси...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини