САЩ смятат, че Израел е нанесъл удара по иранското консулство в Дамаск

  • 03 април 2024 07:21

  • 575
  • 6
САЩ смятат, че Израел е нанесъл удара по иранското консулство в Дамаск
© gettyimages

Американското правителство каза, че Израел е отговорен за нападението срещу иранското консулство в Дамаск, предаде ДПА.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 1983

"САЩ не са извършили удара в Дамаск. Бих предпочела да се обърнете към израелците да говорят за техния удар." Това заяви заместник-говорителката на Пентагона Сабрина Сингх на пресконференция във Вашингтон, когато бе попитана дали САЩ са замесени в удара.

Президентът на Израел се извини за смъртта на седем хуманитарни работници в Газа след израелски удар

На въпрос за официалната оценка на американското правителство дали Израел е отговорен за удара, говорителката отговори: "Това е нашата оценка".

В понеделник двама бригадни генерали от иранския Корпус на гвардейците на Ислямската революция бяха убити при въздушен удар по дипломатическия комплекс в сирийската столица

Последвайте канала на

Калина Христова
575 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.04.03 | 20:01

6
Толкова ми е жал за вас уру.флеци със закърнели сплескани мозъци. Само това е обяснението да си промит мозък почитател на терористи, гадни араби (които се мислят за персийци), които и вашите глави ще резнат като тикви ако им се удаде възможност и фенове на главорезите на Путин, които изнасилват беззащитни жени и деца и застрелват за удоволствие мирни невъоръжени хора по улиците на Украйна.
Байко

2024.04.03 | 10:06

5
Какво прозрение от САЩ!!! Кравари и чифути под ножа!!!
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !!!

2024.04.03 | 09:46

4
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

2024.04.03 | 08:55

1
Чифутски ИЗРОДИ !!!
УБИЙТЕ ГАДНИЯ ПЛЪХ

2024.04.03 | 09:46

3
СКАПАНИЯ САЙТ, БЛОКИРАЙТЕ ИБАНИЯ ФОРУМЕН ПЛЪХ МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-АТИЛКАТА...ГАДНИЯ ДУХАЧ Е САДИСТ И ТЕРОРИСТ..ЛЕЖАЛ В ПСИХИАТРИЯТА НА ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР.

2024.04.03 | 09:05

2
REZANA TARAMBYKA!!!!BNIMAVAI KOPELE EVANO V GAZA!!!BNIMAVAI!!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини