САЩ с план за свалянето на Бенямин Нетаняху от власт?

  • 13 март 2024 14:26

  • 696
  • 1
САЩ с план за свалянето на Бенямин Нетаняху от власт?
© Getty images (архив)

"Администрацията на президента на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в е подготвила план за отстраняването на израелския премиер Бенямин НетаняхуБенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и от власт", това каза източник от правителството на Еврейската държава, цитиран от базираната в близкоизточната страна медия мигнюз.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 1974

"Според доклад на американското разузнаване настоящият кабинет на Държавата Израел може да се окаже под опасност. Това предположение бе изказано на фона на критиките, които отправя Вашингтон към кабинета на Нетаняху във връзка с военните действия срещу палестинската терористична групировка Хамас в ивицата Газа", разказа източникът.

"Според източника съвпадението на критиките на САЩ с предположенията за нестабилността на израелското правителство налагат следния извод: "В САЩ искат да отстранят Нетаняху от власт и вече имат план за това", добави изданието.

"Единствените хора, които имат право да назначават премиера на Израел, са гражданите на страната и никой друг. Ние сме независима държава, а не протекторат на САЩ. Ние очакваме от нашите приятели да ни помогнат да свалим от власт терористите от Хамас, а не да кроят планове за сваляне на демократично  избрано правителство", това е заявил премиерът Нетаняху", посочи още мигнюз.

Медия: Спорът между Джо Байдън и Бенямин Нетаняху става все по-публичен

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
696 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.13 | 14:49

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини