Израелската армия обяви, че е ликвидирала "15 терористи" в централната част на ивицата Газа

  • 11 март 2024 12:46

  • 205
  • 2
Израелската армия обяви, че е ликвидирала "15 терористи" в централната част на ивицата Газа
© Gettyimages

Израелската армия обяви днес, че нейни военнослужещи са убили петнадесет "терористи" в централната част на ивицата Газа в сражения вчера, предаде ДПА.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2273

Силите за отбрана на Израел информираха и че по време на операции в жилища в квартал в южния град Хан Юнис в анклава са арестувани членове на радикалната ислямистка групировка "Хамас" и са иззети оръжия. В хода на акциите по израелски военнослужещи е била изстреляна ракета. Според информацията на армията няма пострадали от нейна страна.

Израелски медии съобщиха днес, че армията на страната официално е порицала командир за причиняване на разрушения на университет в град Газа без получена заповед, пише БТА.

Според половината германци израелските действия в Газа са прекомерни, показва проучване

Постъпила е информация, че сградата на университета е била използвана от "Хамас", пояснява ДПА. Независимо от това армията е отчела, че въпросният командир е наредил взривяването на сградата, без да получи за това изричната заповед от висшестоящ началник. Случаят все още се разследва.

Войната в ивицата Газа започна, след като на 7 октомври миналата година радикалното движение "Хамас" осъществи кърваво нападение на територията на Южен Израел, в отговор на което израелските сили започнаха настъпление в контролирания от групировката анклав.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
205 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 09:10

2
❤️ Г­о­­р­­­е­­­щ­­и­ ­­­м­­­о­­­м­и­­ч­е­­­т­а­ ­­в­­­и­­ ­­­о­­­ч­­­а­­к­­в­­а­­­т ­-­­­ X­­­1­­8­.­­F­­U­­N

2024.03.11 | 15:48

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---->> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини