Бенямин Нетаняху: Ще се бием, докато не победим

  • 23 януари 2024 12:15

  • 846
  • 2
Бенямин Нетаняху: Ще се бием, докато не победим
© Getty images (архив)

"Ние ще бием, докато не победим", това заяви израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и, цитиран от базираната в родината му медия нюзру.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2053

Министър–председателят на Еврейската държава публикува изявление във връзка със смъртта на 24-мата военни, загинали в палестинския анклав на брега на Средиземно море ивицата Газа.

"Вчера бе един от най-трагичните дни за нашата страна от началото на войната срещу палестинските терористи от Хамас (7 октомври 2023 г.). Искам да изразя своите съболезнования на близките на загиналите. Аз знам, че животът на семействата на жертвите се промени напълно и моите мисли са с тях", посочи още ръководителят на органа на изпълнителната власт.

"ЦАХАЛ (въоръжените сили на Израел) започнаха разследване на случилото се. Ние сме задължени да си извлечем поуките от станалото, за да пазим живота на нашите войници и офицери. В името на нашите герои, в името на нашия живот, ние ще се бием, докато не победим", категоричен бе Нетаняху.

Във връзка с гибелта на военните, за която екипът на novini.bg вече писа, изявление направи и военният министър на близкоизточната държава Йоав Галант.

Израел: 24 войници са убити при интензивни сражения в Газа

Ръководителят на силовото ведомство също изрази съболезнования на близките на загиналите. "Тази война ще промени историята на Държавата Израел. Гибелта на нашите военни само ще ни мотирава да постигнем нашите цели до край в най-кратки срокове", каза още той.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
846 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.28 | 08:49

2
BRAVO BIBI !!!!!!!

2024.01.23 | 16:01

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини