Израелски мюсюлманин: Терористите от Хамас са канибали

  • 16 ноември 2023 12:37

  • 1760
  • 1
Израелски мюсюлманин: Терористите от Хамас са канибали
© Getty images (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Палестинските терористи от Хамас са канибали", това каза израелският мюсюлманин Джамал Вараки пред медията от Еврейската държава мигнюз.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2089

Мъжът, който е член на организация от доброволци за реагиране при извънредни ситуцаии, разказа за неговата работа по спасяването на оцелели след кървавата атака от 7 октомври.  

"Тръгнахме към ивицата Газа под непрекъснат обстрел. Някои мои колеги пострадаха, но аз пристигнах невредим в селището Беери", сподели той.

"Гледките бяха ужасяващи. Убити жени, деца и старци. Трупове с колани с експлозиви по тях. Оцелели разказваха покъртителни неща. Един ужас се редуваше с друг", разказа мъжът.

"В Корана има изрична забрана да не се убиват жени, деца и възрастни хора. Терористите от Хамас я потъпкаха. Те не са мюсюлмани, те не са хора. Те са просто канибали", добави Вараки.

По думите на мюсюлманина: Аз изпълних своя дълг към Държавата Израел. Убеден съм, че всички ние в Израел, евреи, мюсюлмани, християни и други, ще останем единни срещу тероризма и ще победим терористите.

Израел нанесе страшен удар на "Хамас"

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1760 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.16 | 20:39

1
Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук ----->> mub.me/keto

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини