Бенямин Нетаняху: Победата ни над Хамас може да отрезви Хизбула

  • 14 ноември 2023 16:54

  • 1181
  • 1
Бенямин Нетаняху: Победата ни над Хамас може да отрезви Хизбула
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Без победа над палестинската терористична групировка Хамас в ивицата Газа ние няма да имаме спокойствие на северната ни граница", това заяви израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и пред американската телевизия Фокс.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2364

Министър-председателят на Еврейската държава сподели, че ликвидирането на заплахата от страна на Хамас, която контролира  палестинския анклав ивицата Газа, на южната граница на Израел, ще изпрати ясен сигнал към проиранското шиитско движение в Ливан (северен съсед на Израел) Хизбула.

"Аз смятам, че победата ни над Хамас може да отрезви Хизбула", каза още ръководителят на кабинета, визирайки честите нападения, извършвани от подкрепяната от Ислямската република милиция срещу страната му.

Нетаняху бе категоричен: Ние трябва да победим. Не само в името на мира в Близкия изток, но и в името на мира в целия свят.

Израелската армия показа тунелите под болници в Газа

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1181 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.14 | 18:47

1
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik

Добави коментар

Водещи новини