Поне 32 загинаха при пожар в център за лечение на наркозависими в Иран

  • 03 ноември 2023 12:07

  • 724
  • 1
Поне 32 загинаха при пожар в център за лечение на наркозависими в Иран
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Най-малко 32 души загинаха и 16 бяха ранени при пожар в център за лечение на наркозависими в Северен Иран, предаде днес Ройтерс, като се позова на ирански медии. 

Трагедията се е разиграла в терапевтичния център за наркозависими в град Лангаруд, провинция Гилан, на брега на Каспийско море. Властите разследват причините за пожара, предаде иранското издание "Мер".

100 жертви и над 150 ранени при пожар по време на сватба в Ирак

Осведомителната агенция на иранската съдебна власт - "Мизан" - съобщи, че се води разследване срещу ръководството на центъра и местни представители. 

Според Службата на ООН за борба с наркотиците и престъпността (UNODC) Иран е сред държавите по света, в които зависимостите са много сериозен проблем. Страната се намира на главния маршрут за трафик на мак (от който се произвеждат опиум и хероин) от Афганистан за Западна Европа, пише БТА.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
724 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.03 | 13:31

1
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix

Добави коментар

Водещи новини