Отложи се пристигането на първата група българи от Ивицата Газа

  • 03 ноември 2023 10:26

  • 832
  • 2
Отложи се пристигането на първата група българи от Ивицата Газа
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Пристигането на първата група български граждани и членове на семействата им от Ивицата Газа се отлага. Това съобщиха за bTV техни близки.

Всичко по темата:
Войната на Израел с Иран и Хамас 2177

Те трябваше да тръгнат от столицата не Египет Кайро тази нощ и да се приберат в България с полет през Италия.

Очакваше се те да кацнат около 15:30 часа на Летище София. По думите на близки на българските граждани, през нощта те са били откарани на летището в Кайро, там обаче е станало ясно, че има грешки и проблеми със "списъци и протокол".

Всички са върнати обратно в хотелите си и полетът им е отложен за утре сутрин. Друга група се очаква да пристигне около 19 часа днес. Все още нямаме информация обаче дали те са успели да излетят.

ОАЕ предупредиха за опасност от разрастване на войната в Газа

Общо 36 души – български граждани и членове на техните семейства, бяха изведени успешно днес от територията на Ивицата Газа в Египет през граничния пункт „Рафах“. Един българин е изразил желание да остане.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
832 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.03 | 13:33

2
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix

2023.11.03 | 10:31

1
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:------>> mub.me/medik

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини