Бенямин Нетаняху прекара нощта в болница

  • 06 октомври 2022 11:27

  • 336
  • 1
Бенямин Нетаняху прекара нощта в болница
© Getty images (архив)

Бившият израелски премиер Бенямин НетаняхуБенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и прекара нощта в болница в Ерусалим  предаде АП, цитирана от БТА.

Седемдесет и две годишният Нетаняху е постъпил в градската болница "Шаре Цедек" вчера, защото се е почувствал зле по време на служба в синагога по случай празника Йом Кипур.

Лекарите са му направили изследвания и са го оставили под наблюдение през нощта. От здравното заведение съобщиха, че показателите му са нормални. "Бившият премиер вече е направил сутрешната си разходка и отново е на работа", каза представител на партията му "Ликуд“.

Нетаняху бе хоспитализиран по-малко от месец преди в Израел да се произведат петите парламентарни избори за последните четири години. Вотът на 1 ноември ще покаже дали избирателите му имат доверие, имайки предвид, че срещу него се води дело за корупция.

Бенямин Нетаняху: сделка със съда, която взема за заложник Израел

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
336 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.06 | 14:33

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини