Иран: САЩ зависят от МОСАД

  • 27 август 2021 14:36

  • 1042
  • 0
Иран: САЩ зависят от МОСАД
© Getty images (архив)

САЩ са зависими от израелската разузнавателна служба МОСАД, написа в. "Ню Йорк таймс".

Изданието се позова на високопоставен чиновник на служба за сигурност в Техеран. "Ние разбихме агентурна мрежа на ЦРУ. Американците няма да могат да я възстановят. Поради тази причина разузнаването на САЩ ще зависи от агентите на МОСАД в нашата страна", заяви Хосейн Хамидзаде.

Бивш ирански министър на разузнаването: МОСАД е проникнал в държавата ни

Според служителя САЩ в Ислямската република ще могат да продължат провеждането на операции от разстояние. "Американците разполагат с огромен ресурс за шпионаж от космоса, въздуха и интернет. Те обаче няма да могат да действат на територията на Ислямска република Иран. Тази дейност ще бъде водена от агентите на ционисткия режим (Израел)" , заяви той.

"Една от целите на посещението на израелския премиер Нафтали БенетНафтали БенетНафтали Бенет, роден на 25 март 1972 г. е израелски политик, служил като 13-и и настоящ в САЩ е сондаж. Министър-председателят на еврейската държава иска да разбере доколко администрацията на президента Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в е готова да оказва подкрепа на операциите на МОСАД.  Двустранната среща бе планирана за вчера. Заради атентата в Кабул от Белия дом пренасрочиха разговорите 27 август", добави "Ню Йорк таймс".

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1042 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини