Нетаняху към Иран и Хизбула: Израел знае как да отвърне на враговете си

  • 27 август 2019 14:06

  • 392
  • 2
Нетаняху към Иран и Хизбула: Израел знае как да отвърне на враговете си
© Getty Images/Guliver (архив)

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху предупреди днес Иран и ливанската шиитска организация Хизбула, че Израел "знае как да се защитава и как да отвърне на своите врагове", предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

По-рано лидерът на Хизбула Хасан Насралла заплаши с ответни действия след израелски въздушен удар в Сирия, при който бяха убити двама членове на организацията. Насралла също така каза, че Хизбула подготвя отговор след разбиването на два израелски дрона в предградие на Бейрут.

"Чух какво каза Насралла. Предлагам на Насралла да се успокои. Той добре знае, че Израел знае как да се защитава и как да отвърне на своите врагове", заяви в реч Нетаняху.

Премиерът също така отправи послание към иранския генерал Касем Солеймани, който според Израел е бил главният организатор на подготвяно нападение с дрон от Сирия, осуетено от израелските сили с въздушния удар.

"Бъдете внимателни в думите си, а още по-внимателни в действията си", каза Нетаняху.

Последвайте канала на

БТА
392 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
gogo

2019.08.28 | 08:56

2

Prav si tiq oligofreni samo smart trqbva da ima za teh

Анатема !

2019.08.27 | 14:40

1

Ционистите да не дърпат Дявола за опашката, защото ако не са краварете, яко биха го загазили! И помен няма да остане от тях с това агресивно поведение!

Добави коментар

Водещи новини