Военните министри на Израел и Русия разговаряха по телефона

  • 20 юли 2018 20:34

  • 2941
  • 1
Военните министри на Израел и Русия разговаряха по телефона
© Pixabay

Министрите на отбраната на Израел и Русия - Авигдор Либерман и Сергей Шойгу, се договориха в телефонен разговор днес за по-тясна координация между военните на двете страни в Сирия и обсъдиха положението в района на Голанските възвишения, съобщи пресслужбата на израелското военно министерство, цитирана от ТАСС.

Двустранният диалог ще продължи на различни равнища в близките дни, се казва още в съобщението. Двамата министри размениха мнения за събитията в Сирия и обсъдиха, в частност, сложната обстановка на Голанските възвишения в района на границата между двете страни, казва още пресслужбата на военното ведомство на еврейската държава.

ТАСС припомня, че по-рано днес телефонен разговор проведоха руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 и израелският премиер Бенямин Нетаняху. Те обсъдиха положението в Близкия изток и въпроси на уреждането на сирийската криза, съобщи пресслужбата на Кремъл.

На 17 юли президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския на работна среща с членовете на Конгреса във Вашингтон съобщи, че Русия, САЩ и Израел са задействали активен процес на тристранни преговори, отнасящи се до Сирия и гарантирането на сигурността на еврейската държава.

Последвайте канала на

БТА
2941 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.07.21 | 00:09

1
на иврит ли?!

Добави коментар

Водещи новини