Арестуваха преоблечен като жена ревнивец в Дубай

  • 18 юли 2018 11:43

  • 3528
  • 2
Арестуваха преоблечен като жена ревнивец в Дубай
© Getty (архив)

Индиец бе арестуван в Дубай, защото е бил преоблечен като жена.

37-годишният мъж е подочул телефонен разговор между съпругата му и неустановено лице и заподозрял, че е станал рогоносец. Той обаче все пак е решил да провери дали благоверната му кръшка.

За тази цел мъжът си е купил традиционно за мюсюлманките облекло, което покрива женското тяло от глава до пети, дамски обувки и сутиен, в чиито чашки сложил два портокала. Премененият мъж е тръгнал по следите на жена си.

Съпругът обаче така и не разбрал дали е рогоносец, защото на метростанция във финансовия център на Обединените арабски емирства е бил спрян от полицейски патрул. Служителите на реда поискали да видят документ за самоличност и индиецът си е показал паспорта, в който черно на бяло е било написано, че е мъж. След това той е бил отведен  в участък.

"Не съм хомосексуалист и не съм искал да нарушавам закона", е заявил арестуваният. Той е обяснил каква е причината за постъпката и се е отървал само с глоба за смятаното в града престъпление, информира нюзру.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3528 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
адч

2018.07.18 | 13:25

1
може да е джендър. правозащитниците на половото разнообразие няма ли да ревнат???

2018.07.18 | 19:21

2
Те реват само срещу бедни държави като България. На Саудите правят поклони и удобно премълчават за поруганите човешки права. Както знете според Американските ни ГОСПОДАРИ Катарският ГАЗ е по-демократичен от РУСКИЯТ. Затова продължават да блокират Южен Поток и да обучават изроди в България и ги пращат в Сирия да свалят Асад че да мине тръбата от Катар.

Добави коментар

Водещи новини