Анджелина Джоли посети лагер за сирийски бежанци в Ирак

  • 17 юни 2018 14:16

  • 22072
  • 3
Анджелина Джоли посети лагер за сирийски бежанци в Ирак
© Gettyimages

Американската актриса Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския е на посещение в Ирак. Джоли, която е специален посланик на ООН по въпросите на бежанците, посети лагер на кюрдски бежанци в северната част на страната.

По думите на актрисата, обществото трябва да засили вниманието си към проблемите на бежанците по света. Джоли каза, че ООН е събрала едва половината пари от нужните средства за справянето с проблема с бежанците в Ирак и Сирия. Тя обяви също така, че е притеснена от малкото дарения, които организацията получава и тази година.

Според актрисата и режисьор без помощта на цялата международна общност – няма как проблемът с бежанците да бъде решен.

 

Последвайте канала на

Нора Виткова
22072 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
AZ

2018.06.17 | 21:57

3
MAHNAHTE MI KOMENTARA-NISHTO.PRI VAS TOVA E NORMALNO,NALI STE OT BSP.
В е л и к и я

2018.06.17 | 19:07

2
Европа ще приеме/само временно докато, има война/ / всеки бежанец , но при условие че донесе главата на баща си .. а не тия мюсюлмански паплачи само да се размножават и после да искат да наводнят християнските европейски държави .. !
Роберт Мойсеев

2018.06.17 | 15:30

1
Г-жо Джоли,проблема за който говорите беше създаден и финансиран от вашите управляващи и лакеите им от западна Европа.Така че по весело това е отчасти и ваше дело сътворено с вашите данъци и е редно да се обърнете към тях да ви помогнат да заличите следите от това варварство.

Добави коментар

Водещи новини