Борисов във Фонда за публични инвестиции на Саудитска Арабия (снимки)

  • 30 ноември 2017 12:54

  • 1996
  • 1
Борисов във Фонда за публични инвестиции на Саудитска Арабия (снимки)
© МС

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и членовете на българската делегация посетиха Глобалния център за борба с екстремистката идеология в Рияд и се запознаха с работата му.

Обсъдени са били възможностите за сътрудничество между правоохранителните органи на България и Кралство Саудитска Арабия.

Фондът инвестира в конкретни проекти чрез собствен капитал, заеми или гаранции и разпределение на публични средства, а от 2014 г. финансира и дружества извън Кралството. Договорено бе да бъдат проучени възможностите, които предоставя Фондът, за финансиране на проекти в чужбина.

Ето какво написа премиерът във Фейсбук: "С членовете на българската делегация посетихме Глобалния център за борба с екстремистката идеология в Рияд и се запознахме с работата му. Обсъдихме възможностите за сътрудничество между правоохранителните органи на България и Кралство Саудитска Арабия".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1996 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
АС ДС

2017.12.07 | 14:28

1
Това е фалшива новина. Съдът установи, че премиерът няма достъп до Фейсбук, така че няма как да е написал каквото и да е.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини