„Ислямска държава“ заплаши порноактриса (снимки)

  • 28 август 2017 11:41

  • 47469
  • 3
„Ислямска държава“ заплаши порноактриса (снимки)
© Instagram

Американка с ливански корени и бивша порно звезда заяви, че "Ислямска държава" я заплашва, че ще я обезглави и ѝ праща снимки от тренировки за екзекуции.

Мия Халифа - бивша топ звезда в сайта за порно PornHub - казва, че жадните за кръв терористи ѝ изпращат снимки чрез социалните мрежи. Заплашваната от ИД Халифа разкри в скорошно интервю пред The Sports Junkies , че тя няма да даде на екстремистите онова, което искат те: "Не трябва да се показва слабост. Точно това искат те. Полагам големи усилия, за да не показвам, че ми пука. При това признавам, че от време на време ме е страх".

Халифа е родена в Бейрут, но се мести да живее в Маями на 10-годишна възраст. Кратката, но зашеметяваща, кариера на 21-годишната дипломантка по история в порното стана повод за доста критики, включително и от Близкия изток, където я заклеймиха като "позор" за региона. Почти във всички мюсюлмански страни по света продажбата на еротични материали е забранена, изключение са Турция и Ливан. Особено критикувано е видеото на Мия, в което тя е облечена в хиджаб, но прави секс. В Туитър потребител дори я заплаши, че "скоро главата ти ще бъде отрязана".


Снимки: Instagram

Последвайте канала на

Novini.bg
47469 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2018.02.20 | 22:44

2
Седесарска кypва, така й се пада. Да подберат и секс-иконата на демокрацията кака Надка.

2018.02.20 | 22:45

3
Хаха ти си яко изтрещял. Пий си хапчетата, че обърка планетите нещо...

2018.02.16 | 19:18

1
комунски педераст, спри да тролиш, че щи запаля гъза

Добави коментар

Водещи новини