Френски журналист бе удушен в Йемен

  • 02 януари 2012 17:34

  • 972
  • 2
Френски журналист бе удушен в Йемен
©

Френски журналист бе намерен удушен в хотелската си стая в столицата на Йемен, предаде ДПА, позовавайки се на информация на "Асошиейтед прес", която пък цитира неназован представител на йеменските сили за сигурност.

Според източника на агенцията, човекът е бил намерен завързан за леглото си и удушен. Той е бил отседнал в хотела "Ал Маали", разположен в Сана, в непосредствена близост до президентския дворец.

Засега не се съобщава името на убития журналист, както и повече подрочбности около инцидента.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
972 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мен

2012.01.03 | 01:45

1
Аз мога да ви кажа подробности около инцидента: Долнопробен мюсюлманин е бил раздразнен, че белия човек от цивилизацията, не вярва в исляма, и е последвал стриктно указанията в корана а именно - всеки неверник трябва да бъде обезглавен. Е, на тоя мюслим му е било по-лесно да го удуши. В Малдивите официалната религия е ислям и всички други са забранени със закон. Наскоро правителството затвори всички SPA центрове на територията, заради недоволство на ислямисти, че това било анти-ислямско... Само NUKE ще ги оправи.
Български мюсюлманин , горд от това!

2012.01.03 | 01:46

2
"Белия човек от ЦИВИЛИЗАЦИЯТА" бре , ако там не са цивилизовани ?Ам ако ти кажа , че докато тук в Европа по време на средновековието докато след ядене хората са си мацали храната по брадите , в Близкия Изток са се мили , културно , като хора и това идва от Исляма , к'во правим ?Ам ако ти кажа , че докато във средновековна Европа са си изхвърляли лаината през прозореца , там не ?Ам ако ти кажа , че всичко е пропаганда , че и децата знаят , че терористите работят за САЩ ?Ам к'во ш'а кажеш за т'ва , че твоя брат ислямофоб Андрес Брейвик уби 91 невинни жители , има яко несправедливост в Израел , к'во праим ?И на мюсюлманите им трябвало NUKE ?Трябвало им NUKE ?Крадеца казва дръжте крадеца , каква ирония...

Добави коментар

Водещи новини