Саудитската телевизия замаза лицето на Мишел Обама (снимка)

  • 29 януари 2015 09:51

  • 2632
  • 2
Саудитската телевизия замаза лицето на Мишел Обама (снимка)
©

Лицето на Първата дама на САЩ - Мишел Обама бе скандално замазано от Саудитската национална телевизия във вторник при предаването на срещата между новия крал Салман и съпруга й.

Монархът дари Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият с топло ръкостискане, но умишлено подмина половинката му, като дори не я удостои с поглед по време на краткото рандеву в двореца „Ерга" след погребението на крал Абдула.

Госпожа Обама не беше с покрито лице на траурната церемония, както е прието за всяка жена, появяваща се на публично място в Саудитска Арабия. Чужденците нямат официално задължение да спазват този протокол, но въпреки това Мишел беше остро критикувана от местните медии за поведението си, пише в. "Всеки ден".

Единственият арабски канал, който показа открито лицето на първата дама, беше „Ал-Джазира". Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и съпругата му специално съкратиха визитата си в Индия, за да могат да присъстват на траурната церемония за крал Абдула.

„Далновидността и прозорливостта на Негово величество и усилията му да образова своя народ сближиха Саудитска Арабия със света", заяви лидерът на свободния свят в кратката си реч на церемонията.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2632 2

Коментари 2

Добави коментар

2015.02.04 | 08:39

2
Ето,това са диваците?И във България е пълно навсякъде?Депутати нелегални от 25 години има и точат Българската икономика???

2015.02.04 | 08:36

1
Циганска му работа.

Добави коментар

Водещи новини