Израел отхвърля изцяло обсъжданата ядрена сделка с Иран

  • 08 ноември 2013 10:51

  • 1298
  • 3
Израел отхвърля изцяло обсъжданата ядрена сделка с Иран
©

Израел отхвърля изцяло обсъжданата сделка между страните от групата "5+1" (Великобритания, САЩ, Франция, Китай, Русия и Германия) и Иран за ядрената програма на Техеран, предаде Ройтерс, цитирайки израелския премиер Бенямин Нетаняху.

Високопоставен израелски представител е цитирал пред агенцията изказване на Нетаняху, че Израел няма да се съгласи с такава сделка. Според премиера обмисляното споразумение ще погребе "възможността за постигане на мирно решение" по въпроса за ядрените амбиции на Иран. Нетаняху се срещна с американския държавен секретар Джон Кери тази сутрин за трети път през последните два дни. Кери ще
пристигне по-късно днес в Женева, където текат преговорите между шестте велики сили и Иран

Последвайте канала на

БТА
1298 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Soul

2013.11.11 | 15:14

2
Защо светът трябва винаги да се съобразява с "израелците"....тази напаст, която е виновна за всичко случващо се по света...Те могат да притежават няколко атомни бомби и химически оръжия и т.н....и когато атакуват някой с каквото те си изберат за тях няма никакви санкции и всичко се потулва, все едно не е станало....ако е някой друг цяла седмица по целия свят ще го разгласят....още от древността до наши дни хората ги мразят толкова много, а защо ли.....Светът ще е малко по-добър,когато те бъдат заличени ( и някой мюсюлмански страни ---> с техните закони за "шариата")
цветко

2013.11.11 | 15:14

3
За разлика от Иран, Израел никгога не е заплашвал друга държава с ядрено оръжие, Израел не е използвал такова оръжие, въпреки че е имал хиляди причини да го направи ако е искал до сега. А Иран от друга страна многократно заплашва Израел със заличаване чрез ядрено оръжие. Разбираш ли каква е разликата? В 21-ви век един лидер (Ахмединеджад) заплашваше цяла унищожи цяла една страна. Това е съществената разлика, която обягва на много хора.
Ръкси

2013.11.11 | 15:13

1
Арабите са мръсна сган и ако не са държави като Израел и САЩ,света щеше да емного по-различен и гаден...щяхме всички да се молим на алах. Израел-ние сме с теб!!!

Добави коментар

Водещи новини