Жестокост: Мъж залива жена си и 3-годишното си дете с киселина (СНИМКА 18+)

  • 31 октомври 2013 19:18

  • 4702
  • 3
Жестокост: Мъж залива жена си и 3-годишното си дете с киселина (СНИМКА 18+)
©

29-годишната Сомайе Мехри и нейната 3-годишна дъщеря Рана живели в малък град в един от най-бедните региони на Иран, пише "inews.bg".

Мъжът на Симайе, Амир, бил крадец и пристрастен към наркотиците. Той й посягал доста често, като жената редовно била държана и под ключ. Когато тя поискала да се разведе с него, той я заплашил, че няма да живее повече със същото лице.

Една вечер през юни 2011 година той излива кофа с киселина върху нея и детето си, докато спят. Техните ръце, лица и тела били изключително тежко изгорени. Сомайе изгубва способността си да вижда, а дъщеря ѝ губи едното си око.

Майката все още се нуждае от стотици операции, а Рана – повече от 70. Правителството и нейните съграждани са плащали някои от операциите. Тяхната състрадателност стига до там, че те дори продават земите си, за да могат да осигурят повече операции на Рана и Сомайе.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4702 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.07.04 | 16:50

1
Нормално нали са си ислямисти!!! Точно на това възпитава тази религия на омразата исляма, а ние вече имаме десетки хиляди потенциални терористи у нас! Да ни е честито!
Тъпанар!

2017.07.04 | 16:50

3
Смешник , хиляди такива неща стават по света , на всякъде , във всички държави , даже много често и в България...не знам колко трябва да си прост , че всяко едно дело в ислямска държава да мислиш , че е свързано с Исляма...
Ей нещастник...

2017.07.04 | 16:50

2
Чакай малко...като се замисля , този случай е станал в Иран...наричаш Иран ислямисти ?К'во , израел ли подкрепяш ?Ми в този случай лично аз ти пожелавам след като си толкоз голям привърженик на Израел да лапаш афро израелски патки до края на живота ти и да ти се празнят в устата толкова че да не можеш да преглъщаш....а накрая черни педофили да чукат децата ти докато ти гледаш и лъскаш!УМРИ!

Добави коментар

Водещи новини