Сирия разгърна ракетни комплекси в посока към Израел

  • 05 май 2013 20:06

  • 2848
  • 6
Сирия разгърна ракетни комплекси в посока към Израел
©

Сирийските военни са получили нареждане да разгърнат ракетни комплекси в посока към Израел, предаде ливанската телевизия "Ал Маядин", позовавайки се на високопоставени източници.

Правителството на Сирия днес проведе извънредно заседание, за да вземе решение относно отговора на предполагаемия удар на израелските ВВС, който бе нанесен по военни обекти в близост до Дамаск в районите Джамрая и ал Хем.

В изявлението на правителството след заседанието се посочва, че "израелската агресия е отворила пред Сирия всички възможности за предприемането на ответни действия”.

Освен това, сирийските власти изразиха готовност да осигурят за ливанското шиитско движение "Хизбулла” такива видове оръжие, с каквито никога досега не са разполагали.

Последвайте канала на

Весела Найденова
2848 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Брехх

2013.05.10 | 14:28

6
Ами някой се правят на силни, заплашват но... май ще ядът мнооого JDAM-и, (пак) и те така.. Жалко само че някой разпалени симпатизанти на меллета се набират като папуняци в селски двор.

2013.05.10 | 14:28

5
(За новия Израел)-Слава Севрюкова за България и света – пророчества 3/4 Виждам, над света непрестанно тлее жар. Гъст дим пропълзява на Изток. Огнени езици все още не се забелязват, но жарта зловещо припуква, аха-аха да припламне. Готви се да се възпламени и разпростре нашироко. Всеки миг ще лумне. На Земята открай време битуват Тъма и Светлина. Някога Юда стана „оръдие на злото“, предавайки Христос. Сега еврейският народ ще се превърне в „оръдие“, за да пострадат много християнски страни. В оня район се таи огромен неуправляем пожар. Когато избухне, много евреи ще идат от „другата страна на мира“ (ще загинат). Заради онуй, което вършат сега с арабите, ще бъдат овъзмездени. Ще са сразени, бити и прогонени от тях. Събитието ще настъпи след масивен геокатаклизъм. Тогава ще последват мощни удари от вси страни срещу евреите. В стремежа да оцелеят, бягайки, някои ще се укрият в затънтена пещера. Там, угнетени от погрома, с изненада ще попаднат на Мойсеевия ковчег със скрижалите. Тогава ще си припомнят забравения Завет. -

2013.05.10 | 14:27

4
Трият ми коментарите от фейсбук !! Нека виновния да бъде клан с часове ,а ако има деца ще ги убия като го заставя да гледа ! ВИНАГИ С АСАД и смърт за чифутите
to4no po plan

2013.05.10 | 14:26

3
sledva namesa na xAmerikanci .. to4no tva celqt.... svetut ne priznava udara na Izrael a 6te priznavat kogato Siria udari evreite i poznay kakvo sledva ... si4ko edin golqm plan sledva S.K i Iran

2013.05.10 | 14:26

2
Сам Гутергрил грозна землянка от Сирийско-оходянският регион известна повече с прозвището си Мис Миндил 80
коректор

2013.05.10 | 14:26

1
"Освен това, сирийските власти изразиха готовност да осигурят за ливанското шиитско движение "Хизбулла” такива видове оръжие, с каквито никога досега не са разполагали". Е "те тогава" ще видят кон боб яде ли, турчин в джамия пърди ли и на ходжа пезевенк вика ли се?

Добави коментар

Водещи новини