Башар Асад призова страните от БРИКС да се намесят в конфликта в Сирия

  • 16 март 2013 18:16

  • 1533
  • 3
Башар Асад призова страните от БРИКС да се намесят в конфликта в Сирия
©

Президентът на Сирия Башар Асад призова страните от организацията БРИКС да се намесят, за да сложат край на конфликта. Писмото на държавния глава бе предадено от неговия съветник Бутайна Шаабан по време на посещение в Република Южна Африка, предаде АФП.

Шаабан посочи, че е предал писмото на африканския президент Джейкъб Зума, като БРИКС се очаква да проведе среща в Южна Африка на 26 март.

„В писмото си президентът Башар Асад призовава за намеса на БРИКС, за да се сложи край на насилието в Сирия и за окуражаване на започвването на диалог”, уточни Шаабан.

БРИКС е организация за сътрудничество на развиващите се страни Бразилия, Русия, Индия, Китай и Република Южна Африка.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1533 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.05.03 | 20:52

3
ще е прекрасно и ние да се включим към тези страни, стига с тоя Ес стига с тия САЩ стига с тия евреи само не ограбиха и измъчиха ...и не ме мислете за платен коментатор или комунист, правете разлика между еврейска СССР и православна Русия...
Гаврош

2013.03.28 | 12:27

2
Съвсем скоро Вавилонската кула САЩ ще последва съдбата на Съветския съюз,само че Русия ще се оправи и скоро ще разберем,че никога не трябва да пикаем срещу вятъра.САЩ това е държава създадена от бандити и със своя неолиберализъм създаден от Рокфелер и банда се превърна в огромен кърлеж надут от кредити и пълна с латиноси и неграмотна негърска паплач,подобно на нея и на нас ни наложиха същото евреите по плана Ран-Ът и Отворено общество и ни напълниха с дивашка цигнска палач и продадоха всичко ценно златни залежи,медодобивна промишленост,унищожиха черната металургия,машиностроенето ,селското стопанство,прогониха учените ни хора и лекари в чужбина и ни превърнаха в колония на евреите и турските бизнесмени.Сега балонът САЩ е пренадут и предстои гърмеж-цепят ги на четири и продължават да глозгат-имай предвид ционистите.Китай не могат да го работят,защото там евреите не вървят,виж Европейския съюз го командуват евреи-Барозу и Ромпой това са типични чифути.

2013.03.28 | 12:26

1
КИТАЙ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ИКОНОМИКА, А НЕ РАЗВИВАЩА СЕ СТРАНА. И РУСИЯ НЕ Е И ЮАР НЕ Е И БРАЗИЛИЯ НЕ Е И ДОРИ ИНДИЯ НЕ Е РАЗВИВАЩА СЕ СТРАНА. ТОВА СА РАЗВИТИ СТРАНИ.

Добави коментар

Водещи новини