Гей парад е на път да скара Сърбия с ЕС

  • 17 септември 2012 15:47

  • 1048
  • 2
Гей парад е на път да скара Сърбия с ЕС
©

Сръбският премиер Ивица Дачич тегли майната на ЕС, съобщава Стандарт, позовавайки се на в. "Вечерне новости“.

Причината за нервната реакция е предстоящия гей парад в Белград. Събитието е планирано за 6 октомври, като представители на Брюксел се обявиха в негова подкрепа.

Майната му на такъв Европейски съюз, входен билет за който е гей парад, избухнал Дачич. Зарежете тези приказки за човешки права. Какви човешки права? Става въпрос за сигурността на хората! Има страни, в които няма гей паради, а са членки на ЕС. Възможно ли е това да бъде главна тема, да продължаваме да се занимаваме с гей парада като основен проблем, като билет за вход в ЕС, това е смешно, продължил Дачич. Сърбия трябва да премине през слалом, ако трябва сто пъти да преговаряме. Трябва да знаем какво искаме и ние търсим решение, за да преминем през европейската интеграция, като при това не верифицираме независимостта на Косово, каза още премиерът на Сърбия, цитиран от сръбския печат.

Припомняме, че на предишния гей парад в Белград се стигна до кървави сблъсъци. Не е изключено този път също да има кръвопролитие. Сръбски противници на хомосексуализма вече заплашиха да убиват участници в парада.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1048 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мен

2012.11.22 | 08:38

2
Ами браво на сърбите.

2012.11.22 | 08:38

1
Подкрепата не е от Брюксел а от европейските педали. ЕС все още е съюз на европейците не на педерасите, не сме всички педераси в тоя съюз, даже почти всички сме си нормални хора.

Добави коментар

Водещи новини