Владимир Чуков за нападението в Анкара: Това е политическо послание

  • 24 октомври 2024 07:57

  • 3648
  • 5
Владимир Чуков за нападението в Анкара: Това е политическо послание
© Нова телевизия

Нападението в Анкара е политическо послания. Това мнение изрази проф. Владимир Чуков в предаването "Здравей, България" по Нова телевизия. 

Когато стана нападението Ердоган и Путин са разговаряли на срещата на БРИКС в Казан, посочи Чуков. "Турският президент се опитва да балансира между Изтока и Запада, смята арабистът. 

Припомняме, че срещу комплекса на националната авиокосмическа компания "ТУСАШ" в Анкара е било извършено самоубийствено нападение с кола-бомба, след което въоръжени нападатели са нахлули в завода. 

"Самоубийците, които атакуваха авиокосмическата компания в Анкара, са от радикална тенденция на ПКК", добави той. 

"Кюрдите са едни от пионерите в използването на жена при самоубийствен атентат. Трети човек не видяхме", заяви Чуков. 

Петима загинали и 22-ма ранени при атентата в Анкара

Според него вчерашната пресконференция на турския вътрешен министър беше доста пестелива. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
3648 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Посланието е от МОСАД

2024.10.24 | 11:00

5
Еврейският фашизъм и нацизъм"цветя и рози". Мълчанието на света за еврейските нацистки престъпления е най лошата страница в световната история. Над 50 000 убити и 200 000 ранени невинни палестинци, а Газа е изравнена със земята. Нетаняху е нациста и фашиста на 21и век и трябва да бъде арестуван и съден в международния съд. Категорично съм против убийството на невинни хора независимо от тяхна етнос и религия и не одобрявам това което Хамас извърши на 7и октомври.Израел има право да се защити, но основната вина за войната е негова, защото не изпълни решенията на ООН да се изтегли от окупираните на 05 юни 1967 палестински, ливански и сирийски територии. Израел е създаден 1948г на палестинска земя. Обетованата земя е Етиопия, тъй като Мюсей направи чудото "път през морето" по посока бреговете на Етиопия. Границата на Египет с Палестина е 95% пустиня и нямаше нужда Мюсей да бяга с племето си от фароните по посока морето.Що се отнася за еврейските храмове ги има навсякъде по света от преди христа, включително и в Палестина.
Посланието е от МОСА

2024.10.24 | 10:59

4
Еврейският фашизъм и нацизъм"цветя и рози". Мълчанието на света за еврейските нацистки престъпления е най лошата страница в световната история. Над 50 000 убити и 200 000 ранени невинни палестинци, а Газа е изравнена със земята. Нетаняху е нациста и фашиста на 21и век и трябва да бъде арестуван и съден в международния съд. Категорично съм против убийството на невинни хора независимо от тяхна етнос и религия и не одобрявам това което Хамас извърши на 7и октомври. Израел има право да се защити, но основната вина за войната е негова, защото не изпълни решенията на ООН да се изтегли от окупираните на 05 юни 1967 палестински, ливански и сирийски територии. Израел е създаден 1948г на палестинска земя. Обетованата земя е Етиопия, тъй като Мюсей направи чудото "път през морето" по посока бреговете на Етиопия. Границата на Египет с Палестина е 95% пустиня и нямаше нужда Мюсей да бяга с племето си от фароните по посока морето. Що се отнася за еврейските храмове ги има навсякъде по света от преди христа, включително и в Палестина.
тоя

2024.10.24 | 09:52

3
тоя е на евроатлантическа хранилка

2024.10.24 | 08:32

2
Чук- оф от КОЙ Е ПОСЛАНИЕТО БЕ ?

2024.10.24 | 08:32

1
ТОЯ ПАЛЯЧО, ЩО НЕ КАЖЕ ЧЕ ПКК СЕ ОБУЧАВА И СПОНСОРИРА ОТ ЦРУ И МОСАД!

Добави коментар

Водещи новини