Двама нашенци убиха гмуркач с лодка в Гърция

  • 05 юни 2024 07:09

  • 4158
  • 1
Двама нашенци убиха гмуркач с лодка в Гърция
© gettyimages

Двама българи са убили 45-годишен гръцки гмуркач в морската зона на Агиос Андреас край остров Самотраки, блъскайки го с моторна лодка, съобщават гръцки медии, цитирани от Труд бг.

Патрулна лодка на бреговата охрана веднага е пристигнала на мястото на инцидента, след като властите са получили сигнал. Там те са открили изпадналия в безсъзнание 45-годишен мъж.

Той е бил транспортиран до пристанището на Самотраки, а от там линейка го е закарала до здравния център на острова, където е констатирана смъртта му. Тялото му е прехвърлено в Съдебно-медицинската служба на Александруполис за аутопсия.

Въоръжен мъж предизвика кървава драма, убиха го на живо в Youtube!

Твърди се, че тялото на водолаза, който е работил като пожарникар, е било разчленено от лодката. Някои медии съобщават, че една от най-трагичните гледки била майка му, която чакала тялото на сина си на пристанището. 

Моторната лодка е откарана до пристанището на Самотраки, придружена от бреговата охрана.

Двамата българи на борда, на 57 и 56 години, са задържани от служители на Службата за сигурност на пристанищната администрация за нарушение на пар. 1 на член 302 от Гражданския кодекс - убийство по непредпазливост.

Предварително разследване се извършва от Първо пристанищно управление на Самотраки към Централното пристанищно управление на Александруполис.

Много българи идват на Самотраки с рибарски лодки и за момента не е известно при какви обстоятелства е станал трагичният инцидент, довел до смъртта на гмуркача, пишат гръцки медии. Твърди се, че българите не са видели шамандурата и шнорхела на гмуркача.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4158 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.05 | 10:06

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини