Клиника в Турция предизвика полемика, след като показа как изглежда жена след пластична операция

  • 03 юни 2024 13:42

  • 7848
  • 4
Клиника в Турция предизвика полемика, след като показа как изглежда жена след пластична операция
© Instagram

Клиника по естетическа хирургия в Истанбул предизвика дебати в социалните мрежи.

Причина станаха няколко снимки, разпространени от лебечното заведение в Инстаграм. На тях са показани двама пациенти – мъж и жена, преди и след пластичните им операции в клиниката. Според мнозина потребители и жената, и мъжът изглеждат абсолютно неузнаваеми след направените им интервенции.

От клиниката обясниха в публикация в социалните мрежи, че жената, наречена „госпожа Дилек“, изглежда по този феноменален начин след 2-годишна интервенция, включваща ринопластика, лифтинг на лицето и блеферопластика.

Певица, подложила се на 6 пластични операции в Турция: Беше ужасно! Мислех, че ще умра

Мъжът пък е бил подложен на лифтинг, прибиране на гушата, блефаропластика на долния клепач, процедури за премахване на букална мазнина (операция за намаляване на бузите), ринопластика и присаждане на коса.

Радикалните промени във визията на двамата пациенти предизвикаха недоумение и скептицизъм сред повечето потребители. За целта от редакцията на британския в-к „Сън“ се обърнаха към експерт по пластична хирургия, който да даде професионалното си мнение по темата.

След като видя снимките, той допуска, че те най-вероятно са манипулирани.

Ако се вгледате в снимката на „преди“, ще видите, че текстурата на кожата отговаря на профила на пушач или на по-възрастен. В кадъра на „след“ виждаме човек на около 35 години, което е невъзможно, поясни д-р Найджъл Мърсър относно снимката на мъжа.

По отношение на „госпожа Дилек“ Мърсър също изрази сериозни подозрения, че на снимките виждаме една и съща жена.

Жена опита да избяга от болница в Истанбул, без да заплати пластичната си операция

„Това са две коренно различни дами, няма никакво съмнение в това. На едната виждаме по-възрастна жена, а на другата съвсем млада“, допълни той.

Друг хирург – д-р Майкъл Михаил, заяви, че подобен род трансформация, дори да е възможен, може да бъде осъществен само след десетки операции, а не с толкова малко на брой, колкото твърдят, че са направили от турската клиника.

Последвайте канала на

Владимир Василев
7848 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.06.03 | 14:51

1
поздравления за турците

2024.06.03 | 17:01

4
а под кръста също ли са подмладени?

2024.06.03 | 17:00

3
смях, смях...

2024.06.03 | 14:59

2
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини