Общо шест автомобила изгоряха при два инцидента в съботния ден в Скопие

  • 07 април 2024 07:28

  • 261
  • 2
Общо шест автомобила изгоряха при два инцидента в съботния ден в Скопие
© pixabay

Общо шест автомобила изгоряха в рамките на няколко часа в Скопие. В следобедните часове в МВР е получена информация за горящи сухи треви на незаконния паркинг в близост до Скопското кале на единия бряг на Вардар, а огънят е обхванал и пет автомобила. Изпратени са били четири противопожарни коли и 13 огнеборци, които са успели да локализират пожара.

Собствениците на превозните средства, оставени на незаконния паркинг ще бъдат извикани, а случаят ще бъде разследван, се казва в информацията от Министерството на вътрешните работи в Репблика Северна Македония.

В по-късните часове на следобеда беше съобщено и за запален автомобил на паркинга на един от големите търговски центрове в Скопие. Сигналът за горящия автомобил е подаден от посетители на търговския център, а хората са били евакуирани. 

И в двата случая няма пострадали хора, съобщават от МВР.

Пиян с бус помете паркирани коли в квартал „Люлин”

Това е втори случай на пожар в същия търговски център в Скопие, посетителите му бяха евакуирани и при наводнение в него, а през октомври миналата година на ескалаторите на един от етажите му, бе открита стрелба, при която имаше двама пострадали, пише БТА.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
261 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 07:57

2
❤️ Г­­о­­р­­е­­щ­­­и­ ­­м­о­м­­и­­­ч­­е­т­­­а­­ ­в­и­­ ­­о­­­ч­­а­к­­в­­а­­­т ­­-­ X­­­1­­8­­­.­F­­­U­­N

2024.04.07 | 11:32

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

Добави коментар

Водещи новини