594 хиляди служители на силите за сигурност ще осигуряват безопасността на местните избори в Турция в неделя

  • 25 март 2024 13:20

  • 246
  • 3
594 хиляди служители на силите за сигурност ще осигуряват безопасността на местните избори в Турция в неделя
© Pixabay

Министърът на вътрешните работи на Турция Али Йерликая съобщи днес, че общо 594 хиляди служители на силите за сигурност ще осигуряват безопасността на местните избори в Турция в неделя, предава БТА, цитирайки държавната телевизия ТРТ-Хабер. 

За опазването на сигурността на изборите на 31 март ще работят служители на полицията, жандармерията, бреговата охрана, доброволци.

Организирахме срещи, на които обсъждахме как ще бъде подсигурена сигурността на изборите. В тези срещи участваха валиите на окръзите, командващите жандармерията, началниците на полицията и началниците на други звена, отговарящи за сигурността в окръзите (общо 81). Бяха изготвени планове за сигурността на изборите в съответствие с анализи на риска, каза Йерликая.

Той добави, че всеки турски гражданин ще може да гласува спокойно. 

Безработицата в Турция е спаднала до най-ниското си ниво за последните 10 години

На местните избори за сигурността ще се грижат общо 594 хиляди служители, включително 324 хиляди полицейски служители, 197 хиляди служители на Главното командване на жандармерията, 2 хиляди служители на Командването на бреговата охрана, доброволци. В готовност ще бъдат хеликоптери, самолети и безпилотни летателни апарати на правоохранителните звена, посочи министърът на вътрешните работи на Турция.

Последвайте канала на

Десислава Станева
246 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 08:34

3
❤️ Г­­о­р­е­щ­­­и­­ ­м­­­о­­­м­­­и­­­ч­­е­­­т­а­ ­в­и­ ­­­о­­ч­­­а­к­­в­а­т ­­-­­­ X­­­1­­8­­.­­­F­­U­­­N

2024.03.25 | 16:39

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/bman
МУСТАКАТА ЛЕНА ГРОЗОТИА у РУД

2024.03.25 | 13:27

1
мръсни С и гА НИ гНУСИ ДА МРЕТЕ В ЛА И АН си

Добави коментар

Водещи новини