Турция задържа 7 души, продавали информация на Мосад

  • 05 март 2024 12:08

  • 381
  • 1
Турция задържа 7 души, продавали информация на Мосад
© Pixabay

Турската полиция задържа 7 души, включително частен детектив, заподозрени в продажба на информация на израелската разузнавателна служба Мосад, съобщи днес турското разузнаване, предаде БНР, цитирайки Ройтерс.

Детективът, който е бивш държавен служител, е заподозрян в събиране на данни за близкоизточни компании и лица в Турция, слагане на устройства за следене, съобщи турската служба МИТ.

Видео, публикувано от вътрешното министерство показва обиски в домове в Истанбул и конфискуване на оръжия, чанти с наркотици и електронни устройства.

"Никога няма да позволим шпионски дейности в нашата страна. Ще ги хванем един по един и ще ги изправим пред правосъдието", написа турският вътрешен министър Али Йерликая в социалната мрежа Х.

Иран: Ударихме щаба на МОСАД в Иракски Кюрдистан

Последвайте канала на

Десислава Станева
381 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.05 | 17:49

1
Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:----> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини