Закопчаха български гражданин, предложил подкуп на сръбски полицай

  • 09 януари 2024 18:46

  • 6279
  • 2
Закопчаха български гражданин, предложил подкуп на сръбски полицай
© Getty images (архив)

Български гражданин бе задържан за предлагане на подкуп на сръбски полицай на границата между Унгария и Сърбия, съобщиха медии от западната ни съседка, цитирани от БТА.
 

Сръбската полицията е задържала българския гражданин И. Г. (56 г.) поради наличие на основания за съмнение, че е извършил престъплението подкуп, казаха днес от вътрешното министерство в Белград.

Подозира се, че снощи на граничния пункт Джердап по време на контрол, той е дал на полицай пари между документите, за да не съобщи на митницата, че има кутии с цигари в управлявания от него камион.

Арестът бе извършен от членове на Отдела за борба с корупцията на Дирекцията на криминалната полиция в сътрудничество със специалния Отдел за борба с корупцията на Висшата прокуратура в Ниш и Дирекцията на граничната полиция.

Извънредно: Намерено тяло на българин в Сърбия

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6279 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.09 | 22:39

2
тъпанар страшен....

2024.01.09 | 22:28

1
Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички бокл.уци от тялото: паразити, токсини, отпадъци и възстановява тялото. -----> paply.org/clean

Добави коментар

Водещи новини