Вижте при какви условия са държани нашите момчета в ареста в Скопие

  • 28 юли 2023 10:37

  • 3414
  • 0
Вижте при какви условия са държани нашите момчета в ареста в Скопие
© Novini.bg/ Canva

Вече 20+ часа левскари са държани от властите на българомразещата държавица Северна Македония в районни управления из страната. Със скалъпени обвинения, които се менят на всеки 3 часа. Без храна. Вода се пие от чешма в тоалетна, която изглежда по този начин. В "Автокоманда" продължават да държат 10 наши момчета. Известно ни е за поне други 10 в различни районни. Ако имате информация къде точно, пишете тук.

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 1262

Настояваме българските власти да се намесят по категоричен начин, за да приберем нашите момчета у дома. Затова, моля разпространете тази информация.

Пускат българите, задържани в Скопие след мача между "Левски" и "Шкупи"

Няма да обръщаме излишно внимание на истеричните, инфантилни югозомбита. Тийнейджърите са така. Пъпчиви, надъхани, енергични и безориентирани. Уплашени. Особено, когато са се отрекли от семейството си, избягали са от дома, и нямат морален стожер, или ценностен ориентир, който да им покаже път и посока.

Най-голямата присъда за тази загнила, безбъдна и затънала до уши в омраза държавица е фактът, че в столицата им, под знамето им, на националния им стадион, в европейските турнири, я представлява албански отбор.

Да живее Левски - гордостта на България!

Текст и снимка: Фейсбук, 100 години "Левски" София - вековни поздрави от цял свят

Последвайте канала на

Радина Лазарова
3414 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини