Любчо Георгиевски: Това нападение е срещу всички българи в РСМ

  • 21 януари 2023 19:08

  • 1323
  • 2
Любчо Георгиевски: Това нападение е срещу всички българи в РСМ
©
Слушай новината Слушай новината

Това нападение е срещу всички българи в Република Северна Македония (РСМ). Не е само срещу секретаря на клуб „Цар Борис III“, а срещу всички нас. Това каза по повод на нападението върху Християн Пендиков председателят на опожарения културен център в Битоля Любчо Георгиевски в ефира на „Офанзива“ по NOVA NEWS.

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 832

„Пендиков е честен и добър българин, който е и доброволец в „Червен кръст“ в Охрид. Тук е масова истерия срещу българите“, заяви той. Георгиевски каза, че в социалните мрежи има групи, в които се посочват имената и адресите на българите – активисти на клубовете и се организира побой върху тях.

Георгиевски заяви, че ще се борят за правата на българите в Северна Македония, няма да се откажат, ще търсят правата си и равенството с другите народи в държавата. „Ние никога няма да се отрчем от нашия народ. Искат или не, българите са факт в РСМ. Ние не сме зло. Българският народ е равен с всички народи, които живеят тук“, завърши Георгиевски.

Партията на Любчо Георгиевски: Трябва да се запитаме, доколко македонското общество е индоктринирано на антибългарска основа

Валери Зайцев
1323 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Анонимен

2023.01.22 | 00:50

2
Нищо вече не може да скрие пред света зловещото лице на македонистката югонационалсоциалистическа идеология и на нейните ченгесарски методи за дискриминация и репресии над лугьето с българска самосвест. Хич да не се опитват да замазват своя резил и да го представят като криминален случай, току да се засрамят и публично да се покаят ! То не бяха закани, не бяха палежи, не бе чупене и рушене, не бе освиркване на национален химн, не бяха стрелби, не бе побой и всякакви простотии и вандалщини, не бе чудо... Фашизъм е точно това, което правят теьи несретници пред очите на всички ! Точно това е фашизмът !
PaulaFox

2023.01.21 | 19:36

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини