Петима се удавиха за един ден в Хърватия

  • 26 юни 2012 09:25

  • 632
  • 0
Петима се удавиха за един ден в Хърватия
©

Само за един ден, в неделя, в Хърватия се удавиха цели петима човека, двама от които в морето, а останалите във вътрешността на страната, съобщава Държавната администрация за защита и спасяване, предава "Макфакс". Сред загиналите е и едно 6-годишно момче.

На остров Левърнак на Корнати в Шибеник се е удавил австрийски гражданин, който се къпал в морето, където получил тежък сърдечен удар и починал преди да дойде Бързата помощ.

При друга трагедия, отново разиграла се по адриатическото крайбрежие, удавник е намерен в Бръчкия канал от екипаж на кораб, пътуващ по релацията Сумартин-Макарска.

Сред лицата, които са се удавили във вътрешността на страната е и едно шестгодишно дете, което е загинало в езеро в загребското село Бундек. 

Край фабриката за вода "Ямница", която е недалеч от Писаровина, южно от Загреб, момиче е паднало в реката Купя и починала в болница, въпреки че е получила навременна медицинска помощ. В езерото Шодериц в Копривничко-крижевачката област е изчезнал човек, който е бил намерен три и половина часа по-късно във водата без признаци на живот.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
632 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини