Проститутки шпионки следили турски офицери

  • 19 юни 2012 17:02

  • 3107
  • 2
Проститутки шпионки следили турски офицери
©

Турското контраразузнаване провежда разследване, което е напът да стане най-гръмкото в историята на шпионажа.

Разбита е агентурна мрежа, използвала проститутки. Жриците били канени на оргии с огромно количество алкохол и наркотици. Горещите сцени били снимани и използвани като компромати срещу офицери от турската армия. Шпионската организация била прикрита като фирма за компаньонки, ръководена от полковник Ибрахим Серзер и 25-годишната студентка Нарин Коркмаж.

При операцията на силите за сигурност в югоизточната ни съседка в архива на фирмата са открити досиета на около 5000 военни. Общо при акцията са арестувани 51 души, сред които 22 жрици. Мрежата не работила за някое чуждо разузнаване. Получената информация била продавана на заинтересовани страни. Една от тях е традиционният противник на Турция – Кипър, коментира нюз.ру.

Нарин Коркмаж вече е сравнена с Мата Хари. Холандската танцьорка, която чрез сексуални услуги източвала секретна информация от френски офицери по време на Първата световна война. Тя е разстреляна край Париж през 1917 г.a

Последвайте канала на

Валери Зайцев
3107 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
голяма разлика няма.

2012.06.23 | 21:37

2
Nikolai Martinov,братле ти направо им разказа играта на песовете,извинявам се на фесовете.то голяма разлика няма.
Turk

2012.06.23 | 21:36

1
За какъв принос двоен говорите българите///ало оооо май се взехте за много умни...верно е в мозъчния тръсто-галоп равни нямате...ама сте насрани таджико-памирски плъхове...пак нещо за велики почвате да се взимате...да не се налага да ви припомним историята?!?!?..затова се осъзнайте и се навирайте по местенцата си..турция на турците е оставете...може да съм роден в българия...но все пак произхода ми е турски!!!още не сте дорасли да разбирате тия неща...когато покажете някакъв напредък в развитието си като народ малко отговорност към себе си и бъдещето си тогава може да говорите..ама така предварително да слагате турците на езика си...тц не става!щот турчина ако му дойде ред да ви го слага...ще ви го сложи!запазете самообладание няма нужда да ни скачате щото мноо лесно можем да ви наместим...няма да е правилно...ама така ще ни е по лесно!Изберете правилния и труден път...защото това е пътя на развитието!труден път това ще рече да се погледнете в огледалото и вътре в себе си и да се запитате...абе ние адяба правим ли нещо за нас си и нашите деца или се плънчим на сухо и устите ни от ден да ден все ще миришат по повече на гладно!!!!

Добави коментар

Водещи новини