Вучич: Ужасявам се от кампанията срещу Тръмп

  • 07 юни 2020 17:10

  • 1266
  • 3
Вучич: Ужасявам се от кампанията срещу Тръмп
© Булфото (архив)

Президентът на Сърбия Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград. заяви днес, че в САЩ се води ужасна кампания против президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, предаде Танюг.

Помолен за коментар на новината, че САЩ престанаха да финансират Световната здравна организация, Вучич отговори, че не се меси в това, защото Сърбия има солиден опит със СЗО, което не означава, че винаги е против Тръмп, предава БТА.

"Напротив, ужасявам се от кампанията срещу него в САЩ. Това, през което преминава Тръмп, е истинска голгота. Сгрешил или не, винаги е виновен", отбеляза Вучич.

Той добави, че полицаят, който уби Джордж Флойд, е арестуван, както и другите полицаи, които не предотвратиха смъртта му, но не знаем имената на полицаите, убити в безредиците там.

"Тази кампания говори, че фалшивите пазарно ориентирани либерални кръгове са готови да инвестират много пари в кампанията против президента на САЩ и да се борят срещу него с всички неразрешени средства. Това е скандал над скандалите", каза Вучич.

Коментирайки освобождаването на сръбския футболист Александър Катай от клуба в Лос Анжелис заради коментар на съпругата му в социалните мрежи /в подкрепа на действията на американската полиция срещу демонстрантите/, Вучич отбеляза: "каква връзка има жена му с това как той рита топката. Това говори само каква хайка се води против тези, които не са против президента на Америка. Тази жена има право на своя позиция. Ако е извършила престъпление - преследвайте я. Ако не е, не разбирам за какво става въпрос", каза Вучич.

Последвайте канала на

Novini.bg
1266 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Васко

2020.06.08 | 14:21

3
Сега той разказва друга история. През 2016 г. той даде 2 милиона долара на Хилари Клинтън за кампанията. На въпроса защо им дава пари, той каза, че е умен. Толкова за интелигентността му
.

2020.06.07 | 19:42

2
Хубаво духа Вучич. Превъзходно! Ще получи само снимка с гарнизонното куче обаче...
wtf!?!?!??!

2020.06.07 | 18:10

1
тоя пък никаквец - на кого му дреме за теб и регионалните ти дружки?!?!

Добави коментар

Водещи новини