Хилари Клинтън: Башар Асад „греши”, че може да победи опозицията

  • 01 април 2012 19:25

  • 704
  • 3
Хилари Клинтън: Башар Асад „греши”, че може да победи опозицията
©

Държавният секретар на САЩ Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 заяви, че сирийският президент Башар Асад „греши”, ако си мисли, че може да победи опозицията, предаде АФП.

„Ако Асад продължава да не прекратява насилието, то малко вероятно е някога да се съгласи” да приложи мирния план, предложен му от международния посредник Кофи Анан, каза Клинтън на пресконференция. „Защото това е ясен сигнал, че той иска да изчака и да види дали ще успее да потуши изцяло опозицията. Смятам, че той греши, вярвайки в това. Моите данни показват, че опозицията набира сила, а не я губи”, каза Клинтън.

Държавният секретар на САЩ посочи още, че Сирийският национален съвет играе все по-голяма роля и се възприема по-сериозно от международната общност.

Последвайте канала на

Десислава Станева
704 3

Коментари 3

Добави коментар
ДА ЖИВЕЕ СИРИЙСКИЯТ НАРОД за да слугува на израелс

2012.04.04 | 12:09

3
Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън заяви, че сирийският президент Башар Асад „греши”, ако си мисли, че може да победи опозицията - ЗАД ОПОЗИЦИЯТА КРАЧИ ЕВРЕЙСКЯТ МАМОН И ВДИГА ЛОЗУНГИ ЗА СВОБОДАТА НА СИРИЙСКИЯТ НАРОД....ЧЕСТИТА ВИ ДЕМОНО-КРАЦИЯ ...СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА....НИЕ СИ Я ОБИЧАМЕ ВЕЧЕ 21 ГОДИНИ И СМЕ НАЙ-БОГАТИТЕ И ЩАСТЛИВИ В СВЕТА НА ДЯВОЛА...
codger

2012.04.04 | 12:08

2
Тоя урод трябва да гние на дъното на кенефа, а не да философства ! Народът на Сирия ще победи платените терористи на запада, въпреки милионите, които им раздават, за да избиват цивилни и да взривяват бомби !
pupi

2012.04.04 | 12:08

1
DOKOGA TAZI ISKUFIALA LELKA SHTE PLASHI DECATA?MOLIA VI.

Добави коментар

Водещи новини