Път за никъде: Чисто нова улица свършва в полето

Чисто нова улица в румънския град Пятра Намц, струваща на данъкоплатеца 100 000 евро, свършва в полето. Екстравагантният проект предизвика множество коментари в северната ни съседка и беше сочен за пример за пилеене на пари, предава БТВ.

„Евронюз” нарича 200-метровата отсечка „Път за никъде”. Тя обаче е официално открита, има си даже знак „Стоп” в другия край... който я свързва с черен път. Именно с появата на маркировките местните хора разбрали, че всъщност не им строят паркинг, а става дума за съвсем истинска пътна артерия.

Улицата, която свършва в нищото, обслужва всичко на всичко четири къщи.

Пред местния сайт „Ди Си Нюз” кметът Драгош Читич коментира, че към момента е имал единствено средства за построеното до момента. Той подчерта, че сегашното положение с крайна точка полето е само началото на мащабен проект за развитие на района.

Имало много издадени разрешения за строеж и така – когато се появяват новите къщи, ще се появи и още асфалт. Евентуално.

Коментари

  1. 2019.11.05 | 21:42

    Не се разбира за кой град става дума,важна е интригата и това се усеща.Уволнете този идиот или блогър без акъл,румънски град е

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Балкани

още

Анкета

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Избрано от Интернет