Арестуваха 20-годишен чужденец за пожара на о. Лерос

  • 25 август 2019 13:28

  • 343
  • 2
Арестуваха 20-годишен чужденец за пожара на о. Лерос
© Pixabay

Двадесетгодишен чужденец е арестуван и обвинен за подпалване на пожара на егейския остров Лерос в петък, съобщава в. "Катимерини". 

Пожарът възникна в района Мерикия и бързо се разпространи, обхващайки над четири хектара борови гори. С превантивна цел бе евакуирана местната болница, а туристи се оказаха временно блокирани на един от плажовете.

Заподозреният живее на острова. Той бе изправен пред прокурор вчера на съседния остров Кос, информира "Катимерини".

Последвайте канала на

БТА
343 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Бивш учител

2019.08.25 | 13:57

1

Никой за нищо не смята днешния учител. Това личи и от форума. Учителя по различните предмети е различно ангажиран и по работно време и по различните предмети. Не може да сравняваш учителя по география и учителя по някой език. Първия всяка година преподава едно и също, географията не се мени, а втория непрекъснато подготвя тестове, теми за контролни, олимпиади, проверява по цели нощи тетрадки. Същото е и между учителя по физкултура и този по информатика и още много различия, но всички вие ги слагате под един знаменател. За заплатите да не говорим - една продавачка получава колкото учителя, нищо, че мозъчето и е колкото на едно пиленце и е гладичк0 като яйчице/нищо лично/. Родителите, половината са чалгаво поколение, мъкнат галоните с бира, надуват тумбаците, а децата им ги възпитава улицата. Е, затова, скъпи ми сънародници, ще ставаме все по-тъпи занапред.

Бивш ученик

2019.08.25 | 14:26

2

Драги ми учителю ,тези сравнения са си лично твои.
Явно ти се числиш за един от най умните учители.
Аз пък знам много учители,ореподаващи по математика и разни езици ,дето ги переше съчмата и нямаха никакъв респект ,ни от ученици ни от родители.
Познавам и продавачки ,които имат повече акъл от някои учители.

Добави коментар

Водещи новини