Сериен убиец вилнее в Северна Македония?

  • 07 август 2019 20:41

  • 5852
  • 2
Сериен убиец вилнее в Северна Македония?
© pixabay

Само за няколко седмици на няколко места в Северна Македония бяха намерени телата на трима души, загубили живота си при неизяснени обстоятелства, съобщава телевизия Алсат М.

В езерото Турия в община Струмица в различни периоди от време бяха намерени телата на двама души, убити по идентичен начин, което създава подозрения, че става дума за сериен убиец. Тези дни бе намерено женско тяло, увито в чувал в село Горно Оризари крой Скопие. Според неофициална информация жертвата била от ромски произход.

За двете тела в езерото Турия има заподозрян и той е арестуван.

Заместник министърът на вътрешните работи Агим Нухиу не пожела да сподели подробности за случая, но каза, че полицията работи за пълно изясняване на престъпленията и досега са арестувани шестима души. Той каза, че самоличността на двамата убити е известна, но се чакат резултатите от ДНК анализ. На полицията са известни и мотивът, и начинът на убийството, добави Нухиу.

Последвайте канала на

БТА
5852 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.08.08 | 00:43

2

" Заместник министърът на вътрешните работи Агим Нухиу "
-===========================
Македонец .....

така, така

2019.08.07 | 21:56

1

Напишете нещо "лошо" и за тях, защото те по сайтовете си пишат само за лоши работи от България. Дори за онова дете, което е изпратено на лечение в България преди месец и нещо писаха, изпратено е на лечение в чужбина, но не писаха къде . Аз от нашите сайтове разбрах, че е в България. Няма "народ" в света, който толкова да мрази българите, като т.н. "македонци" за жалост.... Нищо няма да стане и с този договор, освен пак ние да сме загубилата страна. Те ни се водят, ни се карат, както се казва.

Добави коментар

Водещи новини