Сърбия се прощава с Шабан Шаулич

Сърбия се сбогува с Шабан Шаулич.

Днес в 11 часа местно (12 българско) време в кметството на Белград започна поклонението пред тленните на останки на легендарния певец, който почина след катастрофа на 17 февруари в Германия. На церемонията присъстваха вдовицата Гордана Шаулич, синът им Михайло и техните дъщери Илда и Санела. Съпругът на Санела – Зоран Бата Миркович – сложи въдица в ковчега на тъста си.

С жеста си зетят изпълни едно от последните желания на Шаулич, който бе страстен рибар. Изпълнителят също пожела да носи каскет на главата си при изпращането в последния му път. Това желание също бе изпълнено.

Да почетат паметта му в сградата на управата на сръбската столица пристигнаха певиците Цеца Величкович, Неда Украден, техните колеги Желко Йоксимович и Драган Коич Кеба, други звезди и политици.

Погребението е насрочено за 16 часа българско време. Той ще се състои в Алеята на заслужилите граждани в Новото гробище в Белград.

Коментари

  1. 2019.02.22 | 21:38

    до Долорес ти си простак

  2. 2019.02.22 | 13:53

    Трябва да получавате пари онлайн от дневната си, Kато завършите проста работа с вашата работна станция за няколко часа на ден, получавате по $ 238 на всеки час и получавате такса всяка седмица, докато избирате работата си...

    >>>>>>> w­w­w­.­w­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Балкани

още

Анкета

Какъв ще бъде президентският мандат на Джо Байдън?

Какъв ще бъде президентският мандат на Джо Байдън?

Избрано от Интернет